Cin om te trouwen

Foto bij recensie Manon en Rogier

Trouwambtenaar

Willen jullie in je eigen gemeente en/of op een officiële trouwlocatie trouwen met mij als BABS? Hartstikke leuk! Als zelfstandig trouwambtenaar dien ik dan benoemd en beëdigd te worden door de betreffende gemeente. Dit geldt voor elk wettelijk, oftewel burgerlijk huwelijk. Dit gaat bij de ene gemeente makkelijker en sneller dan bij de andere. Daarom zoek ik dit graag voor jullie uit. Ook kunnen de legeskosten per gemeente enorm uiteen lopen. Dit zijn de kosten die je als bruidspaar maakt om binnen een gemeente voor de wet te mogen trouwen.

Tarief voor een complete ceremonie Nederland: €975,- (incl. BTW) | Gemeentelijke leges zijn voor eigen rekening. | Reiskosten zijn €0,23 per kilometer vanaf mijn woonadres tot aan jullie huis en/of trouwlocatie.

Ceremonieel spreker

Kiezen jullie er voor om op een fantastische locatie te trouwen, die niet is aangesteld als officiële trouwlocatie? Of liggen jullie wensen te veel verwijderd van wat de gemeente te bieden heeft, bijvoorbeeld qua tijdstip en locatie? Geen probleem! Kies dan voor een ceremonieel huwelijk. Ik kan nog steeds jullie BABS zijn en jullie huwelijk voltrekken, al dan niet voor de wet. Niemand van de gasten die dit hoeft te weten overigens, want de invulling van de ceremonie zal er niet anders door zijn. Ceremonieel trouwen betekent wel dat jullie op een ander, goedkoop of zelfs kosteloos, tijdstip jullie huwelijk nog formeel moeten vastleggen bij een gemeente. Dit scheelt aanzienlijk in uitzoekwerk en kosten en jullie kunnen alsnog ceremonieel trouwen op een tijdstip en locatie naar keuze.  

Cin om te trouwen ambtenaar
Tarief voor een complete ceremonie in Nederland: €975,- (incl. BTW) | Reiskosten zijn €0,23 per kilometer vanaf mijn woonadres tot aan jullie huis en/of trouwlocatie.
Fianne & Yoeri

Trouwen in het buitenland

Trouwen jullie in het buitenland? Yes! Ik reis heel graag met jullie mee, als jullie Nederlandssprekende trouwambtenaar. Indien gewenst voltrek ik het huwelijk gedeeltelijk in een andere taal, zoals het Frans, Duits of Engels. Pas de problème!

Tarief voor een complete ceremonie in het buitenland: €1075,- (incl. BTW) | Exclusief de reis- en verblijfkosten.