Over Cindy

Cin om te trouwen Cindy Sulkers

Waarom ik BABS ben

Ik ben dus Cindy. Ik woon in Zuidoostbeemster, iets boven Amsterdam. Vanwege mijn werkervaring door de jaren heen in het toerisme en de evenementenbranche, heb ik veel ervaring met het toespreken van (grote) groepen in het openbaar. Met een goede voorbereiding draai ik m’n hand hier niet voor om! En juist in die voorbereiding zit het ‘m, plus het feit dat ik graag en makkelijk contact maak met mensen. Essentieel voor mijn werkwijze als BABS.

Zelf ben ik al bijna 9 jaar geleden getrouwd met Kenneth. Onze BABS was echt een topper en bracht ons verhaal op een persoonlijke, humoristische en verrassende wijze. Zo één waarvan we achteraf -na verschillende meegemaakte bruiloften- nog steeds blij verzuchten ‘gelukkig hadden wij Rob..’. Want tsja.. een ceremonie waar je blij op terugkijkt is lang niet altijd vanzelfsprekend. Zo’n ‘Rob’ gun ik iedereen! 

Niet alleen door Rob wilde ik BABS worden. Een aantal jaren geleden was ik ceremoniemeester op een bruiloft waar de hele zaal werd weggeblazen door de betreffende BABS. Op een positieve manier gelukkig. Bij deze BABS heb ik een traject doorlopen en heb ik de fijne kneepjes van het vak geleerd. Een prachtige huwelijksvoltrekking was het resultaat en vanaf dat moment was het voor mij duidelijk: ik word BABS!

Mijn doel is om jullie met mijn woorden een geweldige en onvergetelijke huwelijksceremonie te laten ervaren.