Reviews

Erik en Soemiatie | september 2023

"Cindy is een topper, steekt een hoop tijd en energie erin om er een mooie ceremonie van te maken. Met een lach en een traan. Alles klopte. Zeker een aanrader. Wij kijken terug op een mooie en fantastische ceremonie, want dat was voor ons één van de belangrijkste momenten van de dag!! En dat is absoluut gelukt!!!"

Wouter en Destini | september 2023

"Wij hebben Cindy ontmoet op de trouwbeurs in Purmerend en meteen dachten wij JA, wij willen Cindy als trouwambtenaar. Haar vrolijke lach en spontane praatje is precies wat wij zochten in onze ambtenaar. De gesprekken lopen soepel en voor dat je het weet zit je zo 2,5 uur te kletsen over hoe jij en je partner waren als kind, puber, volwassene en jullie eerste ontmoeting. Alles verloopt zo soepel en vertrouwd bij haar. Niet alleen wij, maar vooral ook de gasten vonden Cindy een fijne trouwambtenaar. Ze vertelde ons verhaal zo met passie dat de ceremonie echt een feestje is om naar te luisteren. Wij zijn blij dat Cindy deel heeft uitgemaakt van onze mooie dag."

Rijk en Veronique | augustus 2023

"Cindy heeft met ons persoonlijke verhaal de ceremonie extra bijzonder gemaakt. Wij zijn haar heel dankbaar voor de degelijke voorbereiding, tijd die ze heeft gestoken in het luisteren naar ons verhaal en die van vrienden/familie. Dit heeft de ceremonie helemaal gemaakt zoals wij het ons hadden voorgesteld. Ze had op ons verzoek zich ook gericht tot onze kinderen, die een speciale plaats innamen op deze dag. Wij kijken met veel liefde en voldoening terug op een prachtige ceremonie en raden iedereen aan om in contact te komen met Cindy. Ze had alles tot in de puntjes geregeld, zodat wij ons geen moment zorgen hoefden te maken."

Michael en Naomi | juli 2023

"Cindy heeft onze dag compleet gemaakt. Haar open, vrolijke en spontane persoonlijkheid sprak ons meteen aan bij onze ontmoeting op de bruidsbeurs. Zeer waardevol waren de tips en tricks die wij tijdens een eerste gesprek hadden. Cindy had al gauw door wat voor type mensen wij waren. De moeilijkste toets in het leven tot nu toe was de vragenlijst met originele vragen die je goed doen nadenken over je relatie en de leuke, gekke kanten hiervan boven water haalt! Op de dag zelf was Cindy prachtig gekleed en ondanks de kou stond deze bikkel zonder rilling haar prachtig samengestelde verhaal over ons, door ons en door onze vrienden te vertellen. Cindy is zeker een aanrader! "

Jamie en Toine | juli 2023

"Wij zijn Cindy enorm dankbaar. De ceremonie was een mooie start van onze trouwdag, waar zowel een lach als een traan aan te pas kwam. Haar werkwijze is fijn en we hebben een aantal waardevolle tips gekregen. Al met al zijn we heel blij dat we voor Cindy hebben gekozen om ons verhaal te vertellen!"

Axel en Yvette | juni 2023

"We hebben enorm genoten van de bijdrage van Cindy tijdens onze ceremonie! Cindy heeft ons verhaal op een persoonlijke manier met veel enthousiasme verteld! We kijken er met veel plezier op terug!"

Fianne en Yoeri | mei 2023

"Wij zijn heel blij dat Cindy onze ceremonie deed. Ze sprak zo mooi. Er werd gelachen en er waren tranen van geluk. Professioneel, persoonlijk en kan het verhaal brengen met een knipoog. Leuk dat de kinderen ook een handtekening mochten zetten op hun eigen acte en het huwelijk met de hamer mochten voltrekken."

Manon en Rogier | mei 2023

"Wij zijn ontzettend blij dat Cindy onze trouwambtenaar was! Ze deed het zooo leuk, heel spontaan en gezellig en met fijne grapjes tussendoor. Cindy je bent een topper dank je wel, dankzij jou was het helemaal zoals we het voor ons zagen en zooo geslaagd!"

Linda en Maarten | maart 2023

"Heel knap hoe Cindy met alle informatie uit verschillende hoeken een mooi verhaal over ons heeft kunnen vertellen. Persoonlijke benadering, neemt de tijd en denkt met je mee. We zijn ontzettend tevreden!"

Marco en Sonja | februari 2023

"Vanaf de eerste gesprekken tot en met het ja woord is het een feestje geweest om met Cindy te werken. Naast de gebruikelijke samenvatting van onze levens zonder elkaar, wist ze ons en de gasten te raken met een aantal mooie verhalen met een lach en een traan. We hebben een prachtige dag gehad en Cindy heeft daar zeker aan bijgedragen."

Merel en Peter

"Wat een super BABS is Cindy! Het intake gesprek ging zo gezellig en vanzelf, het voelde al meteen heel vertrouwd. Cindy kwam met originele vragen waardoor ze ons met een mooi en grappig verhaal trouwde. We hadden wel uren naar haar kunnen luisteren. Een BABS dus om nooit meer te vergeten!"