Reviews

Axel en Yvette | juni 2023

"We hebben enorm genoten van de bijdrage van Cindy tijdens onze ceremonie! Cindy heeft ons verhaal op een persoonlijke manier met veel enthousiasme verteld! We kijken er met veel plezier op terug!"

Fianne en Yoeri | mei 2023

"Wij zijn heel blij dat Cindy onze ceremonie deed. Ze sprak zo mooi. Er werd gelachen en er waren tranen van geluk. Professioneel, persoonlijk en kan het verhaal brengen met een knipoog. Leuk dat de kinderen ook een handtekening mochten zetten op hun eigen acte en het huwelijk met de hamer mochten voltrekken."

Manon en Rogier | mei 2023

"Wij zijn ontzettend blij dat Cindy onze trouwambtenaar was! Ze deed het zooo leuk, heel spontaan en gezellig en met fijne grapjes tussendoor. Cindy je bent een topper dank je wel, dankzij jou was het helemaal zoals we het voor ons zagen en zooo geslaagd!"

Linda en Maarten | maart 2023

"Heel knap hoe Cindy met alle informatie uit verschillende hoeken een mooi verhaal over ons heeft kunnen vertellen. Persoonlijke benadering, neemt de tijd en denkt met je mee. We zijn ontzettend tevreden!"

Marco en Sonja | februari 2023

"Vanaf de eerste gesprekken tot en met het ja woord is het een feestje geweest om met Cindy te werken. Naast de gebruikelijke samenvatting van onze levens zonder elkaar, wist ze ons en de gasten te raken met een aantal mooie verhalen met een lach en een traan. We hebben een prachtige dag gehad en Cindy heeft daar zeker aan bijgedragen."

Merel en Peter

"Wat een super BABS is Cindy! Het intake gesprek ging zo gezellig en vanzelf, het voelde al meteen heel vertrouwd. Cindy kwam met originele vragen waardoor ze ons met een mooi en grappig verhaal trouwde. We hadden wel uren naar haar kunnen luisteren. Een BABS dus om nooit meer te vergeten!"