Werkwijze en kosten

Werkwijze

Als jullie mij als BABS overwegen plannen we een afspraak in voor een (online) kennismakingsgesprek, dit geheel vrijblijvend.

Wanneer jullie mij hierna de eer gunnen om het huwelijk te voltrekken kom ik graag langs voor het voorbereidend gesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op jullie kennismaking, jullie relatie en natuurlijk het aanzoek! Indien gewenst betrek ik naderhand familie en goede vrienden van jullie voor extra input die jullie wellicht (dan al niet expres) weggelaten hebben.
Natuurlijk alles naar jullie wens. Gezamenlijk spreken we ook de ceremonie door, zodat jullie niet voor verrassingen komen te staan op de grote dag.

Uiteraard ben ik na dit gesprek gewoon bereikbaar via mail, telefoon en what’s app en zonodig plannen we gewoon nog een gesprek!

Cin om te trouwen Cindy Sulkers

Kosten

Kiezen jullie voor mij als BABS, dan bied ik een complete ceremonie in Nederland aan voor een tarief van €975,- (incl. BTW). Gemeentelijke leges zijn voor eigen rekening als jullie voor een wettelijk huwelijk kiezen.

Mijn tarief voor een ceremonie in het buitenland ligt op €1075,- (incl. BTW). Dit is exclusief de reis- en verblijfskosten.

Voor reiskosten in Nederland vraag ik €0,23 per kilometer vanaf mijn woonadres tot aan jullie huis en/of trouwlocatie.